Carwrapping Zwolle

Gehele of gedeeltelijke car wrapping

Bent u op zoek naar een bedrijf in Zwolle die de carwrapping kan verzorgen? Signbedrijf De Kleine uit Zwolle helpt u hier graag bij. Zij kunnen uw gehele auto inpakken met het speciale folie, maar ook indien gewenst een gedeelte. Wilt u bijvoorbeeld uw logo op uw auto? Met een full colour wrap printen we een stevige vinyl sticker, welke we zeer nauwkeurig op het voertuig plakken. Door de car wrap wordt de lak van de auto beschermt, zodat er geen sporen achterblijven. 
 

Voordelen van carwrapping

Met carwrapping pakt u uw gehele auto of een gedeelte in met folie. U geniet van vele voordelen met carwrapping. Het folie is gericht op de lange termijn. Het blijft zo’n acht tot tien jaar netjes op uw auto zitten. Wanneer u de auto gaat verkopen is het echter ook mogelijk de folie direct te verwijderen. Het mooie hieraan is dat de auto er weer als nieuw uit ziet. De folie laat geen sporen achter en heeft de auto bovendien beschermd tegen kleine krassen. De folie is daarnaast warmte werend want het houdt de UV-straling tegen, het is inbraakwerend doordat er niet zomaar naar binnen gekeken kan worden en het zorgt daarnaast voor veiligheid omdat het glas minder makkelijk breekbaar is door de scherfbindende werking van de folie. Al met al vele voordelen van carwrapping door De Kleine in Zwolle.
 

Betrouwbare partner voor de carwrapping in Zwolle

De Kleine is hét adres voor carwrapping. Bij hen is alle buitenreclame mogelijk. Ook wanneer u nog geen concreet idee hebt, denken zij graag met u mee. Met ruim 30 jaar ervaring is het signbedrijf een zeer betrouwbare partner. Daarnaast leveren zij een hoogwaardige service en uitvoering. Een goede keuze dus! Voor meer informatie kunt u contact met hen opnemen via de onderstaande adresgegevens. Ook kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. De medewerkers helpen u graag. 
 
De Kleine Reclame
Telfordstraat 12
8013 RM Zwolle
Tel: +31 (0) 38 466 0058
E-mail: info@dekleine.nl