Private lease, ja of nee?

Je ziet het de laatste tijd heel veel voorbij komen: private lease. Maar is het nou echt zo simpel en voordelig als het lijkt? Het lijkt heel aantrekkelijk en vooral goedkoop: een compleet nieuwe auto voor een paar euro per dag. All in. Alleen de benzine moet je er zelf nog in doen. En je moet zelf autorijden natuurlijk. Tenminste, vooralsnog. Geef het een paar jaar en autopilots zijn helemaal ingeburgerd.

Private Lease: makkelijker dan zelf kopen

Als je iets koopt, is het van hou. Dat is aan de ene kan heel tof, maar je bent er wel verantwoordelijk voor. Verzekering, onderhoud én schade zijn helemaal voor jezelf. Ook de belasting en afschrijving. En als laatste: de financiering. Je moet ofwel sparen, ofwel een lening afsluiten. Om maar hip modewoord te gebruiken: private lease ontzorgt je helemaal. Van a tot z, de leasemaatschappij regelt het allemaal. Lekke band, apk of aanrijding: het wordt geregeld.

Maar wat kost dat nou?

Kijk, magie komt wel met een prijs. Zo’n leasemaatschappij moet er natuurlijk wel wat aan overhouden. Dus voor al die service betaal je natuurlijk ook wel wat. Daar staat wel tegenover dat je bijvoorbeeld niet voor peperdure verrassingen kunt komen te staan als het weer tijd is voor de apk. Je weet wat je maandelijkse kosten zijn en dat is het. Let wel goed op de kleine lettertjes, maar dat moet je eigenlijk altijd doen.
Of private lease voor jou geschikt is moet je natuurlijk altijd zelf bekijken. Voor meer informatie kijk je op www.xleasy.nl of bel direct 055-5395570
Reclame artikel
Let op: geld lenen doet u op eigen risico en er zijn kosten aan verbonden, lees daarom altijd eerst de overeenkomst