Subaru Tribeca

Zodra je 3 kinderen, of meer hebt, is de keuze voor een geschikte auto een stuk beperkter. Een ruime SUV ligt voor de hand. Veel vrouwen vinden dit in eerste instantie onprettig omdat het vaak lastig parkeren lijkt te zijn "zo'n grote SUV". Maar met de geweldige technieken van dit moment, waarbij parkeersensoren standaard zijn ingebouwd, draait niemand meer zijn hand om voor hekele parkeersituaties. De Subaru Tribeca is zo'n populaire gezinsauto. Ruim in opzet, goed betaalbaar en geschikt voor maar liefst 7 personen. Subaru transformeerde in 2008 de SUV Tribeca om tot een hernieuwd model. Kenners geven echter de voorkeur aan de gezinsauto Tribeca 3.0R Executive – welke geproduceerd werd voor de transformatie datum. 

  • Een Tribeca 3.0R kun je op Marktplaats spotten voor onder de 15.000 euro. 
  • Natuurlijk laat je de auto altijd eerst keuren voordat je tot aankoop overgaat. 
  • De ANWB keuring geniet hierbij de voorkeur, aangezien deze écht onafhankelijk is.
  • Komen er onverhoopt toch mankementen naar voren tijdens de keuring, dan is het in vele gevallen niet direct nodig om dure onderdelen bij de garage te laten inbouwen: onderdelen kun je ook zelf bestellen en laten monteren; of natuurlijk zelf monteren indien de reparatie niet te ingrijpend is. Bezoek hiervoor een website welke handeld in nieuwe merk onderdelen. 
  • Voor de liefhebbers: natuurlijk kennen we Subaru van meer dan alleen gezinswagens, neem maar eens een kijkje op Subaru racing bijvoorbeeld en je ziet direct waar het merk voor staat!

Overige: Beste suv's