Een passend telefoonhoesje is onmisbaar op vakantie

Als je van plan bent om een reis te gaan maken, is een goed en betrouwbaar telefoonhoesje voor je smartphone natuurlijk onmisbaar. Of het nu om een zakenreis of een vakantietrip gaat: tijdens het reizen loop je gewoon extra risico op een telefoon die beschadigd raakt. Zorg er daarom voor dat je een goed beschermend smartphonehoesje aanschaft voor jouw toestel. Zo kun je een Huawei P20 hoesje kopen of een hoesje voor een ander merk, zoals een Samsung of iPhone. Maar aan welke eisen moet een geschikt hoesje voor jouw reizen precies voldoen? We hebben enkele soorten op een rijtje gezet die handig zijn als je gaat reizen!

Onverwoestbare telefoonhoesjes

De though case is als telefoonhoesje perfect geschikt voor klunzen die wel eens hun smartphone uit hun handen laten glippen. Dit hoesje bevat aan de binnenkant een beschermende siliconen laag. De buitenkant is voorzien van een beschermende hardcase. Een ideaal hoesjes voor wilde avonturiers dus! Ben je wat voorzichtiger van karakter, dan volstaat een portemonneehoesje ook. Deze biedt voldoende bescherming voor je telefoon, maar heeft nog een belangrijke extra: er zitten vakjes in waarin je je bankpas, creditcard en andere veelgebruikte pasjes in kwijt kunt. Zo heb je jouw belangrijkste pasjes tijdens je vakantie of zakenreis altijd bij de hand en bescherm je je smartphone tegelijk voldoende!

Ook handig: de dunne ultralight case

De dunste variant onder de beschermende telefoonhoesjes is de zogenoemde ultralight case. Wil je ruimte overhouden omdat je koffer of broekzakken al vol genoeg zitten? Dan biedt deze ultralight hoes de uitkomst. Dit hoesje voor diverse merken telefoons is niet alleen voordelig geprijsd, maar ook beschikbaar in tal van stijlen en uitvoeringen en erg handig als je om welke reden dan ook ruimte wilt besparen. Een perfect hoesje voor de avonturier die zoveel mogelijk wil meenemen op reis!

Dit reclame-artikel is geplaatst door (weasel pantless), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.