Klassieke Gel Nagellak Nagel Designs Voor Korte Nagels

Als je je uiterlijk wilt versieren met stijlvolle nail art ontwerpen, dan moet je zeker deze lijst doornemen. Je zou niet alleen stijl definiëren, maar ook anderen fascineren als ze deze designs zien. Zorg er wel voor dat je een starters set van Pink Gellac gel polish aanschaft als je alles zelf wilt doen.

 

Parel witte design

De reden waarom dit nail art design elegant lijkt, is te wijten aan witte gel nagellak. Hoewel het super eenvoudig is om alles binnen 30 tot 45 minuten aan te brengen, hoef je je niet druk te maken over andere tinten. Het beste van alles is dat het een ontwerp is dat geschikt is voor elk seizoen van het jaar. Je hoeft geen hulp in te roepen van een nagel design expert. Integendeel, je kan jou nagels gewoon thuis zelf lakken.

 

 

Goud ontwerp

Als je denkt aan een gouden ontwerp, dan is dit de nail art die je zou moeten gebruiken. Je kunt er modieus uitzien door de nagels in gouden kleur te lakken terwijl de rest in een andere kleur is. In feite ziet het contrast er fantastisch uit wanneer je het ontwerp combineert met glitters of andere kleuren.

 

Nagel design met kronen

Wanneer ergens naar toe gaat, zullen je vriendinnen deze nail art zeker heel uniek vinden. Omdat er kronen op zitten, je kan het ook fantastisch combineren met glitterende gouden nagels. In het geval je het niet zelf kan, kan je het gewoon in de nagel salon laten doen.

 

Wit ontwerp

Voor een elegante look kan je wit als de basiskleur gebruiken op je nagels. Houd er wel rekening mee dat je de lak met de grootste zorg aanbrengt en je nagels goed laat drogen.

 

Gekleurde nagels

Dit korte nageldesign is gebaseerd op roze en witte tinten op verschillende nagels. Als je geen haast hebt, kun je altijd wat glinsterende steentjes of glitters toevoegen. Als alternatief kunt u ook ergens in de buurt van de nagelriemen een dunne horizontale band gouden nagellak aanbrengen.

 

Blauw ontwerp

Het is altijd goed om anders te denken als je verder gaat met het ontwerp met nail art. Met dit ontwerp kunt u witte en blauwe laklagen aanbrengen op andere vingers. Voor een elegante touch kunt u pijlen of driehoeken over de witte oppervlakken aanbrengen. Zorg er wel voor dat de pijlpunten en de driehoeken naar de nagelriemen wijzen.

 

Roze ontwerp met harten

Voor een eenvoudig en modern nagel design, denk aan een roze basislaag met witte hartjes. Maar als je wilt dat je nagels een trendy look krijgen, strooi dan glitter op de derde nagel. Als je liever niet wit aanbrengt, ga dan voor donkerblauw of groene shellac nagellack kleur.

 

3D-wit nagel design

Meestal is nail art design het resultaat van een Franse manicure. Maar waarom probeer je geen 3D-ontwerpen op je vingernagels? Met witte gekleurde krullen en glimmende kralen straalt korte nagels elegantie uit elke dag.

 

Roze ontwerp

In dit ontwerp moet u roze polish gebruiken voor een dunne basecoat. Of het nu gaat om een ​​driehoek aan de basis of een geometrisch patroon over het oppervlak van de nagel, je zou een excuus vinden om je geliefden te verrassen. Voor de driehoek kun je ook kleine steentjes op de beste manier aanbrengen zodat het er mooi uit ziet.

 

Ik hoop dat we je hebben geholpen met de meest aantrekkelijke matte nagellak nail arts. Laat ons weten welke van deze je het leukst vond.