Permanente make-up amsterdam

Permanente make-up voor je wenkbrauwen

Permanente make-up​in Amsterdam voor de wenkbrauwen is een van de vele vormen van permanente make-up die Spa-Beauty verzorgt. Dit kan voor sommigen zeer belangrijk zijn. Wenkbrauwen zijn één van de belangrijkste factoren die bepalen wat je gezicht uitstraalt. Zorg er dus voor dat je wenkbrauwen zo goed mogelijk voor de dag komen. Zonder wenkbrauwen is het lastig uiting te geven aan emoties als blijdschap of verdriet. Permanente make-up kan hierin een rol spelen. Bij het bewerken van je wenkbrauwen kun je kiezen uit meerdere technieken. De ene past net wat beter bij je of behaalt het juiste resultaat dat je voor ogen hebt. Laat je goed informeren over wat jij wil en wat mogelijk is. Maak gebruik van een gratis intake bij een vakkundige kliniek als Spa-beauty te Amsterdam.


PMU Wenkbrauwen door Hairstroke

Deze PMU techniek zorgt voor een strak uitziende wenkbrauw. Veel jongeren willen tegenwoordig een wenkbrauw die er strak uitziet. Dit effect wordt gecreëerd door met een speciale naald haartjes tussen je wenkbrauwen te pigmenteren. Alle PMU technieken vragen om meerdere behandelingen. Dat is nodig om een perfecte strakke wenkbrauw na te bootsen. De verschillende PMU- technieken worden steeds verder ontwikkeld en heeft de laatste jaren grote sprongen gemaakt. Het is nu zelfs nog beter dankzij de verschillende kleurschakelingen.


PMU Wenkbrauwen door 3D techniek

Zoals benoemd zijn er meerdere technieken mogelijk om Permanente make-up voor de wenkbrauwen aan te brengen. De meest natuurlijk uitziende techniek is de 3D techniek. Bij deze techniek worden haartjes in verschillende richtingen aangebracht op de huid, eigenlijk net zoals ze normaal zouden staan. Wil je dus een zo natuurlijk uitziende wenkbrauw dan kies je voor deze optie. Spa-Beauty in Amsterdam beheerst een aantal technieken die je kunnen helpen met je wenkbrauwen. Stuur een berichtje naar:
office@spa-beauty.nl of bel naar: 020-6141020.