Zelf je huid bleken

Zelf je huid bleken

 

Zelf je huid bleken is vandaag de dag heel makkelijk. Vroeger moest je daarvoor naar een schoonheidssalon. Bij zo'n schoonheidssalon betaalde je dan bakken met geld voor het lichter maken van je huid. Nu is daar gewoon een tubbetje voor te koop en kun je het thuis heel eenvoudig zelf doen.

Is je huid bleken met een bleekcreme veilig?

Je huid bleken is niet met alle bleekcreme's veilig. In sommige van deze creme's zitten misschien ingredienten waar je niet tegen kunt of stofjes die gewoon niet goed voor je zijn. Het is dan ook belangrijk om eerst te lezen wat er in de creme zit. Het beste kan je de bleekcreme gebruiken waar alleen natuurlijke ingredienten in zitten.

Welk deel van je huid kun je bleken?

Het deel van je huid wat je kunt bleken is groot. Je kunt bijna alles bleken tegenwoordig. Donkere kringen onder je ogen kun je lichter maken, pigmentvlekken bleken zoals ouderdomsvlekken, donkere oksels en zelfs je intieme delen kun je bleken.

Is je anus bleken raar?

Nee, het is geen taboe meer om je anus te bleken. Het is begonnen in Amerika, de pornosterren wilden niet met een donker poepgat gefilmd worden. Voor zover wij weten zijn deze mensen met het bleken van de anus begonnen. Het is inmiddels al jaren zo, dat mensen die naar bepaalde feesten gaan ook hun anus bleken. De bleekcreme wordt ontzettend veel verkocht, dus raar is het allang niet meer!

Waar kan ik meer lezen over je huid bleken?

Het is inderdaad heel slim om eerst meer te lezen wanneer je van plan bent om je huid te bleken. Je zal dan zeker ook gaan inzien dat je lang de enige niet bent die daar voor in is. Het is ook prettig om te lezen hoe de ervaringen van andere gebrukers zijn. Gebruik in ieder geval de juiste creme en laat je verrassen door het resultaat. Een zeer goede site waar je alles kunt lezen om je huid te bleken, welk deel dan ook, is anus-bleken.com. Daar kun je alle informatie die je zoekt vinden.