Alle Watersport Verzekeringen punt NL

Van een luxe jachtverzekering tot een sloepverzekering. Bij ons kunt u alle bootverzekeringen, van alle verzekeraars, 10% goedkoper afsluiten. Dus u kunt gewoon verzekerd blijven bij uw vertrouwde merk, maar dan goedkoper.

10% goedkoper, hoe kan dat? Simpel. Samen staan we sterk als watersporters. Wij bedingen korting bij de verzekeringsmaatschappijen, en die korting geven wij aan u door. Geen tegoed, of digitale spaarpot, maar simpelweg een lagere maandelijkse of jaarlijkse premie voor uw bootverzekeringen. U betaalt 10% minder dan voor uw huidige polis. Een verzekering oversluiten via Allewatersportverzekeringen.nl is zo geregeld.

Een zeilboot is een pleziervaartuig. Zeilen is een erg weersafhankelijke sport en kan gevaarlijk zijn onder extreme omstandigheden. Een goede online zeilbootverzekering afsluiten kan hoge kosten voor schade uitsluiten. Allewatersportverzekeringen.nl. kan voor u snel zeilbootverzekeringen vergelijken. Kom niet voor verrassingen te staan en verzeker uw zeilboot tegen schade. Wilt u uw zeilboot naast schade aan een ander, of ook voor schade aan uw eigen boot verzekeren? Kies dan voor een van de Casco Watersportverzekeringen. Bij Allewatersportverzekeringen.nl kunt u alle bootverzekeringen vergelijken. Van eenvoudige standaard bootverzekeringen tot uitgebreide dekkingen die naadloos aansluiten bij uw wensen. Kies uit een van de volgende dekkingen:

 

  • – Wettelijke Aansprakelijkheid (WA)
  • – WA/Brand
  • – WA/Diefstal
  • – WA/Brand en diefstal
  • – WA/Casco
  • – WA/Casco +