Beleef de Highland Games met jouw team

Op zoek naar een unieke teambuilding? Dan zijn de Highland Games van Funkey wellicht iets voor jou. Zoals de naam al doet vermoeden krijg je de unieke gelegenheid om samen met je team deel te nemen aan de bekende Schotse spelen.

Net zoals op de Highland Games krijg je als team een heleboel kracht- en behendigheidsproeven voorgeschoteld. Dit gaat van paalwerpen tot touwtrekken en hoefijzerwerpen. Tijdens de proeven is een goede samenwerking en communicatie cruciaal.

De proeven worden steeds zorgvuldig begeleid, zodat iedereen weet hoe de proeven uit te voeren. Daarnaast zijn er ook een heleboel optionele mogelijkheden. Zo kan je een volledig uitgedoste doedelzakspeler de proeven melodieus laten begeleiden. Dit maakt de sfeer nóg echter. Verder is het ook mogelijk een whisky-tasting en een proef schapendrijven aan te vragen.

Deze teambuilding is erg in trek en is voor iedereen toegankelijk: mannen, vrouwen, kinderen en oudere teamleden. Het budget voor de Highland Games teambuilding ligt rond de 30 à 40 euro per persoon.

 

Dit artikel is geplaatst door (hello), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.