Dubbel glas

Tegenwoordig zijn bijna alle woningen en gebouwen in Nederland voorzien van dubbel glas. Veel mensen kiezen er voor om het enkel glas te vervangen door dubbel glas, omdat het een stuk steviger is en er minder kans is op breukschade.

Wat is dubbel glas?

Zoals de naam het al verklapt bestaat het glas uit twee enkele glasplaten met lucht er tussen. Deze luchtruimte wordt een spouw genoemd. Niet alleen is dubbel glas sterker dan enkel glas, de spouw zorgt ook nog eens voor een isolerende werking. Het houdt zowel warmte als geluid tegen. Zeker bij enkel glas gaat er veel kou verloren, de kou voelt u dan ook van de ramen af komen. De investering om het enkel glas te vervangen door dubbel glas verdient u weer terug doordat u bespaart op de stookkosten. 

Bij de Glaskoning.nl staat een hoge service tegen een lage prijs voorop. Al het glas wordt rechtstreeks uit de fabriek geleverd, zonder dat er nog sprake is van een tussenpersoon. Op deze manier kan het glas tegen een voordelige prijs aangeboden worden. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op via telefoonnummer 0318 763 900.