Van kleine vis tot marktleider in full service drankautomaten

Mastervending is een aanbieder van full-service vending. Heb je dus een drankautomaat nodig, maar wil je niet belast zijn met het onderhoud en de bevoorrading van de machine, dan is zo’n full-service contract de ideale oplossing. Naast de reguliere frisdrankautomaten, biedt het bedrijf ook koffieautomaten en waterkoelers aan.

Het bedrijf werd in 2007 opgericht door Dirk Dekeukelaere en heeft sindsdien een indrukwekkende rit achter de rug. Het groeide uit van een kleinere speler op de Belgische markt tot één van de grootste.

Zo werd Mastervending in 2016 officiële partner van Jacobs Douwe Egberts Professional Belgium. De heerlijke koffie van Douwe Egberts is dus enkel en alleen via de drankautomaten van Mastervending. Dit na een geslaagde samenwerking sinds 2009.

In 2014 startte Mastervending met het aanbieden van een full line vending concept, wat vandaag nog wordt voortgezet. Het bedrijf is momenteel een absolute autoriteit als het gaat om full-service snack-en drankautomaten.

Tot slot is Mastervending ook een duurzaam bedrijf. Het PPP (Planet, People, Profit) model zit ingebakken in de strategie en cultuur van het bedrijfK. Zo worden enkel ingrediënten zoals koffiebonen aangekocht die voldoen aan internationaal erkende standaarden zoals UTZ, Rainforest Alliance, Fairtrade en 4C. Verder zorgt Mastervending voor ergnomische oplossingen voor het personeel.

Dit artikel is geplaatst door (hello), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.