Gratis juridische hulp

Gratis juridische hulp bij ongevallen

Niet iedereen weet dit maar je kunt je gratis juridisch laten bijstaan als u letselschade hebt opgelopen door een ongeval. Bent u betrokken geweest bij een schadegebeurtenis waarbij u letselschade hebt opgelopen dan zit je niet te wachten om de juridische "strijd" met een verzekeraar aan te gaan.

Hoeft ook niet. U kunt gratis juridische hulp bij ongevallen krijgen door een ervaren letselschade kantoor. Ik hoor u zeggen dat kan toch niet. In boek 6:107 Burgerlijk Wetboek is dit in Nederland geregeld. Hieronder staat de letterlijke tekst van het artikel.

Artikel 6:107 Burgerlijk Wetboek

Indien iemand ten gevolge van een gebeurtenis waarvoor een ander aansprakelijk is, lichamelijk of geestelijk letsel oploopt, is die ander behalve tot vergoeding van de schade van de gekwetste zelf, ook verplicht tot vergoeding van de kosten die een derde anders dan krachtens een verzekering ten behoeve van de gekwetste heeft gemaakt en die deze laatste, zo hij ze zelf zou hebben gemaakt, van die ander had kunnen vorderen.

Gratis juridische hulp bij ongevallen. Maak snel een afspraak bij u thuis zodat ons kantoor de juridische- en financiële zorgen van u wegneemt.  Kunt u zich volledig richten op uw herstel.

Letselschadespecialisten

Ons kantoor heeft letselschade-specialisten in dienst met ruime ervaring als belangenbehartiger van letselschadeslachtoffers. Bij het starten van uw zaak vragen wij direct om een voorschot bij de verzekeraar zodat u niet met de gemaakte kosten blijft zitten.

Verder verzorgen wij voor u het gehele schaderegelingstraject. Dit betekent aansprakelijk stellen van de verzekeraar, vragen om een voorschot en u begeleiden en adviseren bij het medisch traject. En als laatste het berekenen van de uiteindelijke schade en deze laten betalen door de verzekeraar.

Wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Wij komen bij u thuis, als u dit wil, om in alle rust uw letsel en de financiële gevolgen samen te bespreken.  http://www.infoletselschade.nl