Unieke dienbladen kopen? Verkrijgbaar in diverse vormen en maten

Wilt u unieke dienbladen kopen waarmee u effectief meerdere glazen of schaaltjes kunt verplaatsen? Dan bent u bij DecoAction op de juiste plek. Hier kunt u diverse dienbladen vinden, welke elk een eigen karakter en omvang hebben. Zo zijn er standaard dienbladen met een frisse kleur, maar ook dienbladen met de meest mooie printen te koop. Zo zijn er dienbladen met een schildering van vogels, struikgewassen en zelfs met historische schepen. Bij DecoAction kunt u een dienblad vinden die perfect past bij uw smaak en die ook nog eens heel praktisch is binnen het huishouden.


Veel frisse kleuren

U kunt natuurlijk ook standaard dienbladen kopen met één vaste kleur. Bij DecoAction hoeft u dan niet te kiezen uit vaste zwarte, witte of grijze kleuren. Nee, u kunt kiezen voor prachtige, lenteachtige en frisse kleuren. Daarbij kunt u denken aan diverse tinten groen, geel, rood of roze. Deze dienbladen kunnen tevens een eigen vorm of functie hebben. Zo zijn er de platte dienbladen die over het algemeen een groter oppervlak hebben, maar er zijn ook dienbladen met hoge zijkanten en een iets kleiner oppervlak voor bordjes of bekers. De standaard kleur dienbladen zijn bij DecoAction verkrijgbaar voor een aantrekkelijke prijs.


De mooiste schilderingen

Wilt u unieke dienbladen kopen met een prachtige schildering erop? Dat kan ook. U kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor een dienblad met diersoorten erop. Zo is er een dienblad met diverse soorten honden of een dienblad met poesen. Deze dienbladen beschikken over twee hoge zijkanten en handige handvaten, waardoor u de bekers en schaaltjes op dienblad altijd stevig vast heeft en deze nauwelijks kunnen vallen. Deze speciale dienbladen met diersoorten hebben een levertijd van circa 3 tot 5 werkdagen.


Waar u ook voor kunt kiezen zijn dienbladen met een schildering van boerderijen van vroeger. Kies bijvoorbeeld voor een schildering van een boerderij, met daarop koeien en paarden. Of kies voor een boerderij waar boeren de laatste hooi binnenhalen. De natuurlijke schilderingen zorgen ervoor dat u het dienblad een hele dag kunt laten staan op tafel, want het geeft een authentieke en fijne sfeer aan je interieur. Tot slot kunt u trouwens ook nog kiezen voor een dienblad met daarop zeilschepen van vroeger. Dit geeft een authentieke uitstraling en deze dienbladen zijn een plezier voor het oog.


Geschikt materiaal voor de dienbladen

De dienbladen die verkrijgbaar zijn bij DecoAction zijn van geschikt materiaal, waardoor u er jarenlang van kunt genieten. De strakke en standaard uitvoeringen zijn vaak van steviger metaal, terwijl de dienbladen met een schildering vaker zijn gemaakt van het materiaal melamine, hetgeen iets minder duurzaam is, maar wel erg mooi. Pas bij de melanine dienbladen wel op het neerzetten van bekers of schaaltjes van hoge temperatuur. Bij DecoAction kunt u dus verschillende unieke en standaard dienbladen kopen voor een aantrekkelijke prijs. Vanaf 50 euro kunt u gebruik maken van gratis verzending en u heeft altijd 14 dagen retourrecht. Daarnaast kent DecoAction een kwaliteitswaarborg voor de diverse dienbladen. Kies dus nu uw geschikte dienblad uit het interessante assortiment.