Hoe belangrijk is de peuterspeelzaal in Bodegraven voor uw peuter?

De eerste levensjaren brengt uw kind vooral thuis door in een liefdevolle, veilige en vertrouwde omgeving. Na een paar jaar is het goed voor de ontwikkeling van uw kind om meer met andere kinderen om te gaan. Dat kan thuis, bij buren of bij familie, maar ook bij de peuterspeelzaal in Bodegraven. De peuterspeelzaal van Het Tuinhuis in Bodegraven biedt een spannende, maar veilige omgeving voor uw peuter. Op de peuterspeelzaal zal uw kind in hoog tempo, spelenderwijs, nieuwe vaardigheden ontwikkelen onder begeleiding van ervaren leidsters. Door samen met andere kinderen te spelen zal uw peuter belangrijke sociale lessen leren. Onder begeleiding van de leidsters van Het Tuinhuis zal uw peuter liedjes zingen, gesprekjes voeren en met leeftijdsgenootjes overleggen. De taalkundige ontwikkeling van uw peuter zal daardoor sterk vooruit gaan. Daarnaast wordt uw kind ook op motorisch en creatief gebied gestimuleerd. Door dit alles zal het zelfvertrouwen van uw peuter groeien. U zult zien dat uw peuter zich zal verheugen op een bezoek aan de peuterspeelzaal.

De ervaren leidsters van de peuterspeelzaal in Bodegraven

De ervaren leidsters van peuterspeelzaal Het Tuinhuis zorgen er niet alleen voor dat uw peuter plezierig bezig wordt gehouden. Elke opdracht is er op gericht om de ontwikkeling van kinderen te stimuleren. Zo verhogen knutselopdrachten de motorische vaardigheden van uw kind en wordt de taalontwikkeling gestimuleerd bij het voorlezen. Dit alles gebeurt in een prettige sfeer, zodat uw kind leert plezier te hebben bij het aanleren van nieuwe vaardigheden. Vaardigheden die nodig zijn om straks probleemloos de overstap naar de basisschool te kunnen maken.

Het Tuinhuis is de peuterspeelzaal voor Bodegraven

U kunt Het Tuinhuis vinden aan de Oud Bodegraafseweg, aan de rand van het dorp. De locatie biedt volop mogelijkheden voor activiteiten in de buitenlucht, als het weer het toelaat. Ook binnen is er meer dan voldoende ruimte om samen te spelen. De peuterspeelzaal van Het Tuinhuis draagt de Christelijke identiteit met overtuiging uit. Dit blijkt onder meer uit de manier waarop wordt omgegaan met Christelijke feestdagen. Graag nodigen we u uit om het aanmeldingsformulier op onze website in te vullen. Wellicht kunnen we u en uw peuter dan snel begroeten bij Het Tuinhuis, misschien wel de leukste peuterspeelzaal van Bodegraven.