De mooiste aktetassen bij Koffer & Tas

Bij koffer & Tas hebben wij een ruim assortiment aktetassen. Bij ons is er keuze uit verschillende maten, kleuren en materialen. Hierdoor is er altijd een aktetas die aan jou wensen voldoet en die precies bij jou past. Met een aktetas straalt uw zakelijkheid en betrouwbaarheid uit. U komt dus uitstekend voor de dag bij uw collega’s en afspraken.

Ruimte

In een aktetas heeft uw voldoende ruimte om uw belangrijke papieren en documenten op te slaan. Daarnaast is er vaak ook nog ruimte voor een laptop of tablet. Hierdoor kunnen alle benodigheden voor op kantoor makkelijk worden meegenomen in een tas. Hierdoor hoeft u dus niet onnodig met meerdere tassen te slepen.

Materiaal

Wij hebben aktetassen van verschillende materialen. Wij hebben bijvoorbeeld leren aktetassen, syntetische aktetassen en imitatielederen aktetassen. Hierdoor zit er altijd een materiaalsoort bij die bij u past.

Voor wie?

Wij hebben zowel aktetassen voor heren als aktetassen voor dames. Ook kunnen een hoop modellen door beide geslachten gebruikt worden.