Stoffenmarkt

Mooie stoffenmarkt bij u in de buurt
De meest veelzijdige stoffenmarkt met de mooiste materialen is Stoffencircus. Kom langs tijdens een van onze evenementen in Nederland, België of Duitsland en laat u inspireren door het zeer complete assortiment en de brede keuze. U vindt bij ons naast een uitgebreide collectie modetextiel, de beste ideeën voor uw interieur. Ook presenteren wij u de nieuwste fournituren voor al uw creaties. Van luxe dessins tot zeer betaalbare materialen, voor elke situatie bieden wij de fraaiste oplossing. Bekijk snel welke markten u kunt bezoeken en ga nu naar de website voor onze kalender.

Professionele stoffenbeurs voor Nederland, België en Duitsland
Als u op zoek bent naar een toonaangevende stoffenbeurs, dan gaat u naar een markt van Stoffencircus. Wij zijn al jaren de specialist als het gaat om het grootste aanbod en de beste kwaliteit. Onze vakkennis gecombineerd met het uitgebreide assortiment biedt alles voor uw creatieve ideeën met betrekking tot mode en interieur. Onze exposanten zijn stuk voor stuk gescreend en zeer betrouwbaar, dus u bent altijd tevreden met uw nieuwe aankoop. U vindt onze marktkramen door heel Nederland, België en Duitsland, dus kijk nu op onze online kalender voor een evenement in uw regio. 

Uitgebreide stoffenmarkt voor de leukste ideeën 
Wilt u veel inspiratie krijgen op de meest complete stoffenmarkt van Nederland? Dan bent u van harte welkom bij Stoffencircus. Wij organiseren evenementen door het hele land, dus de kans is groot dat we binnenkort bij u in de buurt zijn. Ook als u in België of Duitsland woont, kunt u ons bezoeken, want wij staan ook aan deze kant van de grens. Meer dan honderd exposanten tonen u de mooiste modestoffen en nieuwste fournituren. Voor ieder budget is er meer dan genoeg keuze en wij denken graag met u mee als u specifieke vragen heeft. Kijk op de website www.stoffencircus.nl voor al onze locaties en de nieuwste data.