Stop het verouderingsproces

Een doorn in het oog van velen, het zichtbaar ouder worden. Tijdens een leven van een mens komt er voor iedereen een moment waar iemand zich realiseert dat hij of zij, merkt dat het lichaam niet meer mee wil werken. Dit is voor veel mensen het punt waar zij de natuur haar gang laat gaan of dat er wordt gekozen om hier iets aan te laten doen. Dit kan zijn, sporten of gezonder leven. Deze bezigheden zullen de fysieke toestand van het lichaam verbeteren.

Maar niet alleen het lichaam krijgt tekenen van ouder worden, ook het gezicht van een persoon kan deze tekenen vertonen. Dit is voor veel mensen storend en zij zijn hier vaak niet tevreden over. Gelukkig zijn er voor deze personen verschillende mogelijkheden om een jongere huid te krijgen. Operaties zijn vaak voor veel mensen te extreem, maar zelfs hiervoor zijn alternatieven. Rimpels verwijderen zonder operatie kan worden opgelost door kleine ingrepen, tijdens deze kleine ingrepen kan er voor gekozen worden om verschillende stoffen te laten injecteren in het gezicht. Zo is het mogelijk om botox of andere fillers te gebruiken. Een filler dat veelvoudig wordt gebruikt is hyaluronzuur, hyaluronzuur is een lichaamseigen stof. Ook wordt deze stof veel gebruikt bij het opvullen van lippen. Lippen opvullen met hyarluronzuur zorgt ervoor dat lippen hun natuurlijke vorm weer tijdelijk terug krijgen.

Doordat hyaluronzuur een lichaameigen stof is kan het ook gebruikt worden om elders in het gezicht rimpels minder zichtbaar te maken. De rimpels vervagen, waardoor de huid strakker eruit komt te zien. Helaas is het effect van fillers tijdelijk en dient voor optimaal resultaat deze behandeling na een periode weer herhaald te worden. Deze is ingreep is zowel voor mannen als vrouwen geschikt, alleen heerst er voor mannen een groter taboe op dit soort ingrepen dan voor vrouwen.