T-shirts en shirts voor elke man

Echte lange t-shirts zijn niet altijd makkelijk te vinden. Vaak zijn lange t-shirts namelijk ook breder waardoor ze niet goed passen voor mensen die lang maar slank zijn. Gelukkig heeft de opkomst van webwinkelen gezorgd voor een alternatief aanbod. Hierdoor kunnen ook mannen die in gewone kledingzaken moeilijk de juiste maten vinden, toch mooie en goed passende t-shirts (of andere kledingstukken kunnen vinden. Bij ShirtsofCotton.com hebben ze dat goed begrepen. Hun uitgebreide collectie t-shirts bestaat daarom onder andere uit een gevarieerde keuze aan lange en extra lange t-shirts voor slanke mannen. Zo kan elke man bij ShirtsofCotton een passend shirt vinden.

 

ShirtsofCotton.com denkt aan de grote man

Modespecialisten zijn het over niet veel eens, maar op één punt zullen ze elkaar toch niet snel tegenspreken. De stijlregel: ‘Koop je kledij altijd zo strak mogelijk’ is ergens ook logisch natuurlijk. Behalve enkele modetrends in subculturen (zie street culture in de jaren ’90 bijvoorbeeld) wordt kledij die te los hangt al snel als sjofel gezien. Bovendien verhult het shirt het lichaam, terwijl je zeker als lange slanke man het lichaam misschien juist wilt benadrukken. De strakste maat is echter op het gebied van t-shirts niet altijd de beste maat. T-shirts zijn zowat het enige kledingstuk waarbij je, zeker als lange man, gerust een maatje meer mag kopen.

Daarbij is het dan wel belangrijk erg goed te letten op het design en de pasvorm van het t-shirt. Een maatje meer wil bij de goedkoopste t-shirts namelijk meestal zeggen: zowel in de lengte als de breedte een maatje erbij. ShirtsofCotton.com koos voor z’n collectie juist lange t-shirts die toch relatief goed aansluiten om het lichaam en die mooi vormgegeven werden. Zo weet je zeker dat de t-shirts van ShirtsofCotton op elke gelegenheid kunt dragen, werk, vrije tijd of thuis.

werken-vrijetijd-tshirt-extra-lang

Een lang t-shirt? Kies dan zeker voor een mooi design

Wie z’n lange t-shirts aan modebewuste lange maar slanke mannen wilt verkopen, weet dat het enkel een maatje groter maken van de t-shirts geen oplossing is. De pasvorm moet echt afgestemd zijn op de doelgroep. ShirtsofCotton.com biedt z’n klanten via de website al een eenvoudige selectiemogelijkheid. Daarnaast zullen fabrikanten van t-shirts soms in hun productbeschrijvingen of op het label ook nog iets vermelden als ‘tall size’ of ‘for tall men’. Zo weet de klant helemaal zeker dat het t-shirt dat gekozen wordt, niet als een vormeloze zak over het lichaam zal vallen.

Wie zelf lang is weet natuurlijk dat het in een gewone kledingzaak bijzonder moeilijk kan zijn om een goede keuze te vinden. De meeste kledingzaken hebben geen uitgebreide voorraad met bijzondere maten, en ‘lang’ lijkt er dan ook nog vaak synoniem te staan met ‘zwaargebouwd’. Gelukkig heeft de opkomst van het internetwinkelen daar verandering in gebracht. Lange slanke mannen zijn een echte doelgroep geworden en daar speelt ook ShirtsofCotton handig op in. Dankzij de uitgebreide en diverse collectie die ShirtsofCotton aanbiedt, en waaruit je gemakkelijk een selectie kunt maken, kunnen ook echt lange mannen er eenvoudig een mooi passend lang t-shirt vinden.  

lange-man-met-zwarte-broek-tshirt