Thomas Maine Overhemden: Waar koop ik deze online

Thomas Maine shirts combineren vakmanschap, traditie en moderniteit. Het merk dat in 2007 werd opgericht door Mazzarelli Maine is daar zelfs in z’n merknaam een bewijs van. Het jonge merk leende z’n naam van Mazzarelli’s grootvader, Thomas Maffeis. Het vakmanschap blijkt dan weer uit de hoge graad van precisie waarmee deze hemden gemaakt worden. Een gemiddeld Thomas Maine overhemd wordt gemaakt op basis van 23 individuele onderdelen die allemaal tot in de perfectie worden samengevoegd om zo een stijlvol overhemd te bekomen. Thomas Maine, dat is ook een bijna onverslijtbare kwaliteit gebaseerd op de decennialange ervaring die de Maine-familie heeft in het ontwerpen en produceren van kledij.

Thomas Maine shirts en overhemden: Betaalbaar klassiek of hedendaags

Met ruim 5 decennia familie-ervaring in het maken van mooi gestileerde en kwalitatief goede kleding mag het niet verbazen dat ook de Thomas Maine shirts en overhemden snel aan populariteit hebben gewonnen. De filosofie achter het merk is eenvoudig: klassieke en hedendaagse kleding maken die aan de grootste kwaliteitseisen voldoet maar toch betaalbaar blijft.

Typische kenmerken van Thomas Maine shirts en overhemden? Hun draagcomfort en degelijkheid natuurlijk, maar ook een scherp oog voor elegantie en stijl zoals we dat van de grootste Italiaanse kleermakers gewoon zijn.

 

Thomas Maine shirts in verschillende mouwlengtes

Een veelgevraagd item uit onze Thomas Maine collecties zijn de strijkvrije overhemden in mouwlengte 5 en 7. De populaire shirts zijn verkrijgbaar in verschillende versies. Zo kunnen we je de keuze bieden tussen een button down boord of een losse kraag en tussen witte overhemden of hemden met verschillende blauwtinten. Alle Thomas Maine overhemden worden uiteraard in 100 procent katoen gemaakt en de verschillende pasvormen maken dat ze voor elke man als gegoten zitten.

Shirts die lang meegaan en gemakkelijk zijn in onderhoud

Hoe irritant is het niet dat je tegenwoordig zelfs niet meer op de betere kledingmerken kan rekenen om verzekerd te zijn van kwaliteit? Niet zo bij Thomas Maine, en dat is meteen ook de reden dat wij deze collectie zonder aarzelen in onze online winkel hebben opgenomen.

Wij willen onze klanten een vertrouwde en steeds gegarandeerde kwaliteit bieden en net dat is ook het motto van Thomas Maine. Met een geheim weefproces en stoffen van de beste kwaliteit gaan de Thomas Maine shirts niet alleen lang mee, ze zijn ook erg makkelijk in onderhoud. Je hoeft ze meestal niet te strijken omdat de weeftechnieken een kreukelvrij overhemd opleveren, zeker als je het nat te drogen hangt. Bovendien kan je de meeste overhemden van dit merk ook op 30° wassen waardoor je voortijdige slijtage kan voorkomen.

 

Niet zoeken en toch je perfect Thomas Maine shirt vinden

Dat is dan weer de ervaring die wij onze klanten willen bieden. Weg met de onoverzichtelijke pagina’s vol overhemden die je op andere sites soms moet doorploegen voor je eens een leuk shirt of overhemd tegenkomt. Wij selecteren persoonlijk enkel hemden van vertrouwde merken die voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen. Daarnaast hebben we het zoeken en kiezen van overhemden zo helder mogelijk gemaakt met een aantal eenvoudige zoekfuncties die je helpen om binnen enkele minuten het overhemd waar je van droomde te vinden. Vanuit België of Nederland een overhemd bestellen? Dan ben je bij ons verzekerd van een uitgebreide service, een snelle en goedkope verzending en de mooiste collectie.