Schiphol long term parking

Schiphol long term parking

Schiphol long term parkingJe gaat binnenkort op vakantie en vliegt via Schiphol. Je reis is helemaal gepland en je hoeft je nergens meer druk over te maken. Bestemming gekozen, hotel geregeld, vlucht geboekt. Maar heb je ook het vervoer naar je vlucht geregeld? Hoewel het misschien niet belangrijk lijkt in eerste instantie, kan het vervoer van en naar de vluchthaven toch nog heel wat stress opleveren.

Voor veel mensen wordt het kiezen tussen twee kwaden. Tenzij je een attent familielid of goede vriend hebt die je wil brengen, wordt het vaak kiezen tussen een peperdure taxi, de hel van het openbaar vervoer of tegen torenhoge prijzen op Schiphol zelf. Eigenlijk heeft geen van deze opties je voorkeur, dus wat je ook kiest: het is een domper.

Gelukkig is er voor alles een oplossing. Hoewel duur, kiezen de meeste mensen er toch voor om te parkeren op Schiphol. Dat is niet onopgemerkt gebleven en inmiddels zijn er veel aanbieders van parkeerplek rondom Schiphol gekomen. Veel goedkoper dan parkeren op Schiphol zelf en niet veel ingewikkelder. Het concept is simpel: je parkeert je auto op zo’n parkeergelegenheid nabij Schiphol en je wordt keurig met een pendelbusje met al je bagage vervoerd naar Schiphol.

De voordelen van Schiphol long term parking

Makkelijk en snel, maar vooral een stuk goedkoper dan parkeren op Schiphol zelf. Wist je dat Schiphol de op één na duurste luchthaven is van Europa als het aankomt op parkeren? Alleen Brussel is nog duurder. Op de Amsterdamse luchthaven betaal je namelijk gemiddeld zo’n €80 voor een weekje parkeren. Schiphol long term parking is dus wel makkelijk, maar niet goedkoop. ‘Near Schiphol long term parking’ daarentegen is goed betaalbaar. Des te meer omdat je deze aanbieders ook goed kunt prijsvergelijken. Op de site van 247parkerenSchiphol kun je heel veel betrouwbare aanbieders van de parkeerservice met elkaar vergelijken. Je weet zeker dat ze betrouwbaar zijn doordat de site van 247parkerenSchiphol ze van te voren heeft gescreend. Iedereen die binnenkort lekker een tijdje weggaat en erover na heeft gedacht om gebruik te maken van Schiphol long term parking zou ik dan ook zeker aanraden om eens een kijkje te nemen op www.247parkerenschiphol.nl.