De beste kassa voor uw winkel

Als u een winkel heeft is het natuurlijk belangrijk dat mensen in deze winkel kunnen afrekenen. Daarvoor heeft u natuurlijk een kassa nodig en het liefst een hele goede. Gelukkig kan ik u helpen om de beste kassa te vinden!

Sterker nog u hoeft die kassa niet eens meer te vinden want dat heeft u namelijk al gedaan. De kassa casio SE-G1 is de beste kassa die u ooit heeft gebruikt!

Een kassa is natuurlijk erg belangrijk wanneer u een winkel heeft, zelf in deze tijd waar mensen voornamelijk betalen via pinnen. Er blijven gewoon mensen die het fijner vinden om contant te betalen, als u dat niet langer aanbiedt kan het zomaar zijn dat u een aantal van deze klanten verliest waardoor u gewoon geld misloopt. Wanneer mensen veel contant betalen is het natuurlijk erg belangrijk dat u dat geld veilig opbergt. Dit is dan ook één van de oplossingen waar kassa’s bij komen kijken het veilig opbergen van het geld dat u binnen krijgt.

Maar waarom is de kassa casio SE G1 dan beter dan die andere kassa’s? Een goede vraag die gelukkig vrij eenvoudig te beantwoorden is. De kassa casio helpt u namelijk met het berekenen van uw BTW en geeft u aan het einde van de dag een dagrapportage van wat u allemaal verkocht heeft. Zo heeft u alles in één keer duidelijk voor uw administratie. Daarnaast kunt u maar liefst 999 artikelnummers bewaren in deze kassa, hierdoor kan de kassa automatisch voor u opslaan hoeveel een bepaald product kost waardoor je alleen maar het product aan hoeft te slaan via de kassa. Ideaal natuurlijk!

Maar er is nog meer! De kassa casio heeft namelijk een Kassalade die bestaat uit 3 vakken voor biljetten en 5 vakken voor munten waardoor je meer dan genoeg ruimte hebt om uw geld hier in op te slaan. Oh en vergeet niet dat u ook meteen een valsgelddetector en geldtelmachine kunt mee bestellen, dit voorkomt namelijk een hoop gedoe!