Prixos.be

Weinig tijd om kantoorartikelen te kopen? Bestel ze online bij Prixos België: een aanzienlijke tijds- en geldwinst!

Kantoorartikelen online aankopen

Er zijn zo van die dingen die regelmatig moeten gebeuren en waar u liever niet te veel tijd aan spendeert. Kantoorartikelen aankopen bijvoorbeeld. Iedereen heeft wel eens nieuwe batterijen, papier of stylo’s nodig. Naar de winkel rijden, kiezen, afrekenen en terug neemt veel tijd in beslag. Gelukkig is er Prixos, waar u diezelfde kantoorartikelen online kan bestellen, gewoon vanuit uw luie zetel of van achter uw bureau… en dan nog aan lagere prijzen ook!

Zelfs wanneer u eerder nog nooit kantoorartikelen hebt besteld, zal u meteen zien dat het erg makkelijk en snel gaat. U zoekt de gewenste kantoorartikelen en selecteert de hoeveelheid die u nodig hebt. Wanneer uw bestelling kantoorartikelen volledig is, gaat u naar het winkelwagentje en klikt u op de knop "afrekenen". Vervolgens logt u in of maakt u een klantenprofiel aan. Het is erg belangrijk dat wij over de juiste factuurgegevens beschikken.

U kiest nu ook hoe u wil betalen: vooraf, met creditcard, Bancontact of op rekening. Let wel: deze laatste betaalwijze is voorbehouden voor professionele klanten en moet door de kredietmaatschappij worden goedgekeurd.

Na uw bestelling ontvangt u een orderbevestiging. Hierop kan u nog eens nakijken welke kantoorartikelen u hebt besteld. Dan zit het werk er voor u op en is het aan ons: wij maken uw bestelling klaar en leveren de kantoorartikelen de volgende werkdag! En de factuur, die volgt gewoon per mail.

 

Bezoek regelmatig onze site en ontdek nieuwe kantoorartikelen tegen nog scherpere prijzen!