Wereldwijd toegang tot uw KPN e-mail?

Daarvoor is de KPN Webmail ontwikkeld, het enige dat u dan nodig heeft om overal in de wereld toegang te krijgen tot uw webmail is een computer met een internetverbinding en een browser. Zorg wel dat deze browser up-to-date is om problemen te voorkomen. Dus bent u heerlijk op vakantie en wilt u de vakantie foto’s mailen naar familie of vrienden? Dan kunt u deze versturen via de webmail van KPN.

Hoe groot is uw KPN e-mail account? 

KPN e-mail accounts staan standaard ingesteld tot een grootte van 1GB per email adres. Om je een goede indruk te geven, uw vakantie foto zal maximaal 5MB per foto in beslag nemen als je deze wilt bewaren in de webmail van KPN. 

Hoe groot mag uw bijlage zijn per e-mail?

Er is een limiet ingesteld dat elke email die u wilt of gaat verzenden een maximale grootte mag hebben van 20MB per email. Dit betreft niet de maximale grootte van één bijlage in deze email maar die van het gehele bericht. Om uw e-mailbericht binnen de 20MB datalimiet te laten blijven, wordt het ten zeerste aangeraden om maximaal je bericht samen met de bijlagen te beperken tot 11 / 12 MB. 

Wilt U grotere bestanden delen?

Wilt u grotere bestanden, (vakantie) foto’s of documenten versturen via de KPN webmail maar u weet niet hoe? Dan kunt u het beste de bestanden, (vakantie) foto’s of documenten verspreiden over verschillende e-mail berichten. Vind u dit te veel werk? Dan kunt u de bestanden eventueel ook makkelijk verkleinen met behulp van externe compress programma’s enkele voorbeelden hiervan zijn: Winzip of Winrar. Er zijn ook online services zoals Wetransfer voor.