Eetkamerstoelen met wieltjes

Eetkamerstoelen: het middelpunt van de eetkamer

De aanschaf van een eetkamerstoelen met wieltjes is een weldoordachte keuze die u moet maken. Het personeel van het familiebedrijf Van de Pol Meubelen te Utrecht en Bilthoven helpt u graag bij deze belangrijke keuze om de juiste eetkamerstoelen uit te zoeken. Samen met de eettafel is het namelijk het middelpunt van de eetkamer. Aan deze tafel staat het samenzijn centraal, tijdens het eten met uw gezin, familie of vrienden. Maar ook zonder gezelschap hebben de eetkamerstoelen vele functies, zo geniet u van voldoende comfort om rustig de krant te lezen, een kaart te schrijven of op uw laptop te werken. 
 

De historie van eetkamerstoelen met wieltjes

De eerste tafels werden ontworpen in het oude Egypte in de vorm van een aantal stenen om voorwerpen van de grond te houden. In de tijd van de Grieken en Romeinen werd de tafel gebruikt om aan te eten. De eettafel begon als een aantal stenen opgevolgd door een plaat en uitgegroeid tot een meubel waaraan mensen kunnen zitten. Maar het is nog niet klaar. Aan de eettafel horen natuurlijk ook stoelen. In het heden zijn er tal van mogelijkheden om uit te kiezen. Liever eetkamerstoelen met wieltjes, met armleuning of een combinatie? Ook in de hoogte, het materiaal, vorm en kleur zijn er veel keuzemogelijkheden. 
 

Op zoek naar een eetkamerstoel met wieltjes?

Eetkamerstoelen met wieltjes zijn er in de vestiging van Van de Pol Meubelen nabij Utrecht in allerlei soorten en maten. Door de uitgebreide collectie en de ruime keuze is er altijd wel een eetkamerstoel die bij u past. Om uw eetkamer compleet te maken biedt Van de Pol ook eettafels, decoratie en verlichting en andere artikelen aan. Zo kunt u uw eetkamer naar wens inrichten en qua stijl op elkaar aan laten sluiten. Bezoek de showroom in Bilthoven of Utrecht en bekijk het aanbod! Neem voor meer informatie contact op door te bellen via 030 – 229 11 80 of een e-mail te sturen naar utrecht@vandepolmeubelen.nl.