Goedkope tips om uw woning te beveiligen

De kranten staan er vol mee: inbraken. Inbrekers kruipen als een nare olievlek over de kaart van Nederland heen, steeds weer verplaatsend van regio naar regio. We zien inbrekers in onze gedachten graag zoals de Zware Jongens uit de Donald Duck: duidelijk herkenbaar aan het zwarte masker en het streepshirt, altijd met een breekijzer in de hand. Was het maar waar! Inbrekers worden steeds slimmer. Vaak maken ze gebruik van de gelegenheid. Als ze zien dat u uw deur niet op slot gedraaid heeft, dan hebben ze uw voordeur binnen 10 seconden open met een pasje. Heeft u een slot zonder veiligheidsbeslag, dan hebben ze uw cilinder er in een paar tellen uitgetrokken, waarschijnlijk sneller dan dat u een fles wijn ontkurkt.

Houdt inbrekers buiten

Bij beveiliging van uw woning hoeft u echt niet direct te denken aan een dure alarminstallatie. Vaak volstaan inbraakwerende sloten in Amsterdam al. Als u het inbrekers lastig maakt om binnen te dringen, dan zullen ze liever voor een “makkelijker prooi” kiezen. Als u ons belt dan kunnen we een advies gesprek inplannen op een moment dat het u uitkomt. Wij maken dan een vrijblijvende offerte voor u.

Politie Keurmerk Veilig Wonen

Veel verzekeraars belonen u als u uw woning beveiligt volgens de richtlijnen van PKVW. Het kan dus zeker de moeite lonen om eens goed te kijken naar uw polis en uw sloten laten vervangen in Den Haag. Sowieso is onderzocht dat u de kans op een inbraak verkleint met zo’n 95% als u uw huis beveiligt met sloten die voldoen aan dit keurmerk. Bij ons bent u verzekerd van goede installatie van inbraakwerend hang- en sluitwerk. We bieden u een ruim assortiment sloten en slotbeslag in diverse designs en finishes, zodat uw goede beveiliging niets afdoet aan de styling van uw interieur. Bij plaatsing van veiligheidssloten plaatsen onze medewerkers op duidelijk zichtbare plaatsen stickers die aangeven dat uw woning goed beveiligd is. De meeste inbrekers zullen hun vingers dan liever niet meer aan uw woning branden. Missie geslaagd!